Godt nytår fra PolePosition.dk

PolePosition.dk nytår artikel2015 gik som forventet med Formel 1-brillerne på. Her kan du læse en kort oversigt over året på PolePosition.dk, samt hvad forventningerne er til 2016.

Et uspektakulært år i F1

Det er ingen hemmelig, at 2015-sæsonen gik nogenlunde som forventet. Mercedes dominerede, mens Ferrari fandt lidt af deres speed tilbage igen. Nogle unge kørere gjorde det positivt, og Red Bull gik tilbage – igen, endnu ikke noget, der kom bag på de fleste.

Den eneste reelle overraskelse var McLarens enormt dårlige form. At de ville gå en smule tilbage kunne sådan set godt spås, men at de ville være det næstdårligste hold (reddet af Manor, der kom på gridden i sidste øjeblik i begyndelsen af sæsonen) var decideret forfærdeligt. Nu må vi se, hvordan det går dem næste år – der er trods alt en chance for, at de laver ‘en Ferrari’.

Året på PP

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ofte var lidt for doven til at opdatere siden. Ikke med hensyn til nyheder, for PolePosition.dk er primært en BLOG om Formel 1, og ikke en regulær nyhedsside.

Men enkelte gange skete det, at en optakt missede, og at der manglede betting tips. Det er selvfølgelig beklageligt, og på trods af, at 2016 nok bliver et endnu mere travlt år for mig, regner jeg bestemt med at smide mere arbejde i denne side.

2016 på PolePosition.dk

Nogle vil måske gerne vide lidt om, hvordan 2016-sæsonen i Formel 1 vil blive dækket på PolePosition.dk, og det kan I så få svar på her. Sagen er den, at jeg vil forsøge at køre siden mere programlagt – altså at der generelt vil være et fast skema for, hvornår blogindlæg og øvrige artikler kommer op. Planen kommer formodentligt til at se cirka således ud:

Januar, februar og marts

Opdatering af kørerportrætter, statistikker, tilføjelser af banebeskrivelser og dækning af vintertests samt offentliggørelser af nye biler.

Sæsonen

Et program inden hvert løb, der ser således ud:

Mandag – rankings
Tirsdag – hot-not liste (inspireret af TV2’s dækning fra midt i 00’erne)
Onsdag – løbsoptakt
Torsdag – betting tips (som bliver opdateret i løbet af de næste par dage)
Fredag – træning
Lørdag – kvalifikation
Søndag – løb

I uger, hvor der ikke køres, kommer der regelmæssige blogindlæg om diverse temaer i F1 i stedet.

December

Vil formentligt komme til at fungere på samme måde som i år. Afsluttende rankings, Awards, opsummeringer, evt. enkeltbeskrivelser af kørere og teams. Vi får se.

Er der andet du gerne vil vide om 2016 sæsonen i Formel 1 og på PP? Send endelig en mail. Godt nytår!

No comments yet.

Skriv et svar

Formel 1 blog med nyheder og debat